Privacy policy

Bij Warmte Experts hechten we grote waarde aan uw privacy en de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Dit privacy statement legt uit welke gegevens we verzamelen, hoe we deze gebruiken en hoe we uw gegevens beschermen. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met dit privacybeleid.

Verzameling van Gegevens

Wij verzamelen en verwerken de volgende gegevens:

  • Persoonlijke identificatiegegevens (zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres)
  • Technische gegevens (zoals IP-adressen, browsergegevens)
  • Gebruiksgegevens (informatie over hoe u onze website gebruikt)

Gebruik van Gegevens

De door u verstrekte gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • Het leveren van onze diensten en producten
  • Het verbeteren van onze website en dienstverlening
  • Het onderhouden van contact met u over uw aanvragen en opdrachten
  • Het verstrekken van informatie over producten en diensten van Warmte Experts

Delen van Gegevens

Uw gegevens worden uitsluitend gedeeld met aangesloten installateurs bij Warmte Experts voor de uitvoering van installatiewerkzaamheden en andere gerelateerde diensten. Deze installateurs zijn gebonden aan dezelfde privacyvoorwaarden en zullen uw gegevens uitsluitend gebruiken voor de doeleinden zoals beschreven in dit privacybeleid.

Commerciële Doeleinden

Door gebruik te maken van onze diensten gaat u ermee akkoord dat uw gegevens kunnen worden gebruikt voor commerciële doeleinden. Dit houdt in dat wij u informatie kunnen sturen over producten, diensten, aanbiedingen en promoties van Warmte Experts waarvan wij denken dat deze voor u interessant kunnen zijn. Indien u dergelijke informatie niet wenst te ontvangen, kunt u zich te allen tijde afmelden via de in de berichten opgenomen afmeldmogelijkheid.

Beveiliging van Gegevens

Wij nemen passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Dit omvat maatregelen zoals versleuteling van gegevens en beveiligde opslagfaciliteiten.

Uw Rechten

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Tevens heeft u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via info@warmteexperts.nl.

Wijzigingen in het Privacy beleid

Warmte Experts behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen. Wij adviseren u om regelmatig ons privacybeleid te raadplegen voor eventuele wijzigingen. Indien er significante wijzigingen worden doorgevoerd, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen via onze website of per e-mail.

Contact

Voor vragen of opmerkingen over dit privacybeleid kunt u contact met ons opnemen via:

Warmte Experts
info@warmteexperts.nl

Dit privacy statement is voor het laatst bijgewerkt op 25-5-2024.